Bjäragårdsvägen 12 / Asarumsdalen / Asarum / Karlshamn

Enplansvilla i Asarumsdalen!

Boarea/biarea
168/50 kvm
Driftkostnad
37 813 kr/år
Totalareal
996 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Bjäragårdsvägen såldes av oss 2018-10-26. Se alla våra försäljningar i Asarum samt även på Bjäragårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Asarumsdalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lösvirkesvilla (ca 168 m²) i Asarumsdalen, nybyggnation 2015. Stilren villa med väl genomtänkta materialval, 5 rum varav 4 sovrum. Kök/vardagsrum i öppen planlösning (ca 65 m). Trevlig rymd, fina ljusinsläpp, anslutning till uteplats, två utgångar med glaspartier samt infällda spotlights. Marbodal-kök i praktiskt utförande samt luckor med öppningsmekanik. Stora sovrummet med walk-in closet samt anslutning till badrum med kakel och klinker. 3 separata sovrum (ca 7,5 m²). Badrum med kakel och klinker.

Effektiv uppvärmningssystem med fjärrvärme, ventilation (FTX-system) samt genomgående vattenburna golvvärmeslingor i hela villan. Fiber finns för anslutning i gatan. Genomgående spotlights med dimmer. Centraldammsugare med två uttag. Separat garagebyggnad (ca 50 m²) med vattenburen golvvärme/klinker samt toalett och fjärrstyrd port. Lättskött tomt med gräsmatta och uteplats i syd/väst-läge.

Trivsamt område med närhet till natur, skolor, servicebutiker och kommunikation samt cykelbanor till Karlshamn.

Överlåtelsebesiktning och energideklaration utförd.

Välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration