Lövsångarevägen 12 / Rosendal / Asarum / Karlshamn

Enplansvilla med källare Gränsar mot grönområde

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea/biarea
113/113 kvm
Driftkostnad
42 110 kr/år
Totalareal
693 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Lövsångarevägen såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Asarum samt även på Lövsångarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosendal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tegelvilla om ett plan med källare på fint läge i Rosendal. Fastigheten är belägen som sista huset på återvändsgata samt gränsande mot grönområde med lekplats. Husets interiör är välbevarat men äldre, här finns fina förutsättningar för den som vill sätta sin egen prägel. Bra och yteffektiv planlösning. Ovanvåning med kök, badrum, toalett, vardagsrum med stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp samt tre sovrum. Källaren erbjuder stora och bra ytor till förvaring alt. möjligheten att inreda vid behov. Tomten är delvis lummig med bl a äppelträd, hallon- och vinbärsbuskar mm. Vidbyggt garage med plats för bil. Passar barnfamiljen likväl er som söker efter ett så småningom mer lättskött hus och trädgård. Här finns närheten till förskola, skola, cykelbana mm.

Överlåtelsebesiktning samt energideklaration är utfört.
Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.
Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.