Rosenvägen 5 / Asarum centralt / Asarum / Karlshamn

Unikt boende i villa med generösa ytor - Asarum

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
130/145 kvm
Driftkostnad
49 700 kr/år
Totalareal
971 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-06-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Rosenvägen såldes av oss 2019-06-03. Se alla våra försäljningar i Asarum samt även på Rosenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Asarum centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gedigen villa med generösa ytor i centrala Asarum. Villan ursprungligen byggd 1958. Därefter tillbyggd och ombyggd i början av 2 000 talet. Bl a ett stort, härligt vardagsrum ca 40 m2 med kakelugn (Cronspis), utgång till inglasat uterum med klinker/elgolvvärme ca 24 m2 (nordöstläge) och med murad öppen spis med "Roslagsspis" som insats, ekkök/matplats med utgång till terrass ca 24 m2 med klinker (västerläge), tre sovrum på entréplan och ett i källarplan ca 20 m2. Stor spa-avdelning i källardelen med klinker/kakel och bastu, jacuzzi, dusch, WC. Allrum i källaren m parkett alt biohörna ca 22 m2 i källaren. Vattenburen golvvärme i alla bostadsutrymmen. Garage med klinkergolv samt separat förråd. Ett annorlunda och spännande hus - lämpligt som familjevilla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration