Vingatorpsvägen 8 / Stenbacka / Asarum / Karlshamn

Trivsam villa - Stenbacka!

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea
112 kvm
Driftkostnad
33 717 kr/år
Tomtarea
1 557 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-12-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Vingatorpsvägen såldes av oss 2017-12-11. Se alla våra försäljningar i Asarum samt även på Vingatorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1½ plansvilla med källare i Asarum. Mysigt område med närhet till skolor, Asarum centrum samt busslinje/cykelbanor. Villan är belägen på återvändsgata med begränsad trafik. Entréplan med rymligt kök, badrum samt vardagsrum med matsal/teverum. Ovanvåning med hall och 2 separat sovrum. Mysig tomt i etage med ett par uteplatser samt växthus. Separat byggnad med förråd/garage samt uteplats och rum. Renoveringar samt förbättringar löpande bla kök, fönster, tak, värmesystem, el, stammar med mera. Överlåtelsebesiktning, energideklaration och radonmätning utförd. Välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration