Sök Meny
Såld

Ronneby / Bräkne-Hoby / Raskamålavägen 23

SKOMAKARTORPET

SKOMAKARTORPET! Som taget ur en saga av Astrid Lindgren ligger det där utmed landsvägen. Två mäktiga lönnar vars omfång vittnar om svunna tider vakar över grinden i stenmuren in till denna torpidyll. Grusade och stenlagda gångar leder fram till det faluröda torpet med vita knutar och småspröjsad glasveranda. Huset flankeras av liten lada och på andra sidan skomakarmuseet med sin originalinredning. Allt pietetsfullt renoverat och bevarat som om skomakaren bara gått ut en sväng. Måste upplevas!

Sponsrade länkar
Ronneby / Bräkne-Hoby
Raskamålavägen 23
Slutpris: 795 000 kr
Boarea/biarea: 50/15 kvm
Driftkostnad: 12 363 kr/år
Totalareal: 5 150 kvm
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-01-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Blekinge / Bräkne-Hoby / Raskamålavägen