Snapphanevägen 6 / Jämshög / Olofström

Enplanshus med mysig naturtomt!

Boarea
132 kvm
Driftkostnad
48 357 kr/år
Totalareal
1 072 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-20
Bostaden är såld!

Denna villa på snapphanevägen såldes av oss 2018-09-20. Se alla våra försäljningar i Jämshög samt även på snapphanevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av snapphanevägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Praktisk enplansvilla (ca 132 m²) med delvis inredd vind. Naturtomt med lugn och skyddad baksida i österläge. Viss plantering, flertalet hängbjörkar som ger insynsskydd sommartid. 4 rum varav 3 sovrum samt ett gästrum på vinden med låg takhöjd (ca 1,90 m, nyttjas idag till förvaring). Vardagsrum i vinkel med möjlighet att dela av för ett till rum. Kök med utgång till inglasat uterum i österläge. Vattenburet värmesystem ( Kombipanna -99, pellets/el ). Trivsamt område på höjd med begränsad trafik och närhet till fina strövområden. Kort avstånd till skola och servicebutik. Överlåtelsebesiktning, energideklaration samt radonmätning utförd. Välkomna att boka in er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration