Boahagavägen 100 / Johannishus / Ronneby

TORPDRÖM!

Slutpris
1 060 000 kr
Boarea/biarea
86/30 kvm
Driftkostnad
12 048 kr/år
Totalareal
2 331 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-10-03
Bostaden är såld!

Denna villa på boahagavägen såldes av oss 2018-10-03. Se alla våra försäljningar i Johannishus samt även på boahagavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannishus är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

TORPDRÖM I JOHANNISHUS! Med en fenomenal känsla för stil och tradition har detta 1700-talstorp, som varit i samma familjs ägo sedan 50-talet, renoverats och kompletterats till en själslig oas. Här råder lugnet! Du bor omgiven av traditionstyngda marker med oändliga möjligheter till friluftsliv, bad i sjöar, svamp och bärplock mm. Du kan räkna med att se både älg, rådjur, hjort och givetvis mindre vilt. Torpet är fullt modernt med helkaklat badrum, snyggt kök med diskmaskin. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Glasveranda. Godkänt avlopp(3-kammarbrunn från 2011). Flera bodar och uthus. Övervägande delen av möblerna kan överlåtas. Vänligen respektera visningstiderna då säljaren bor i huset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.