Apollovägen 19 / Högadal / Karlshamn

Radhus med hörntomt i västerläge!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
127 kvm
Driftkostnad
26 281 kr/år
Tomtarea
304 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2017-08-22
Bostaden är såld!

Denna radhus på Apollovägen såldes av oss 2017-08-22. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Apollovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Högadal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Radhus (ca 132 m²) i Högadal, trivsamt läge på återvändsgata samt altan/tomt i västerläge. Kontinuerliga förbättringar/renoveringar som badrum, tillbyggnad av burspråk, kök, inglasad altan och ytskikt med mera. Entréplan med genomgående valnötsparkett (kök/matplats, vardagsrum, tvättstuga samt gästtoalett). Ovanvåning med genomgående ekstavsparkett (2 sovrum, allrum samt badrum). Möjligheter att dela av allrum för flera sovrum. Samfällighetsavgift 6.000:-/år vilket avser garage, skötsel av område, parkeringar samt vatten/avlopps förbrukning. Tillbyggnad av burspråk tillför en större matplats samt 5 m² större boarea än standardarean. Större isolerat förråd på tomten med möjligheter till förvaring. Fiber. Genomgående gott skick och smakfullt renoverat, inflyttningsklart! Överlåtelsebesiktning, radonmätning samt energideklaration utförd. Välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration