Hunnemaravägen 13 / Gullbergslyckan / Karlshamn

Mysig 2:a med balkong i västerläge!

Slutpris
645 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
2 954 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hunnemaravägen såldes av oss 2019-03-12. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Hunnemaravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gullbergslyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lägenhet om 51 m². Mysig lägenhet belägen på andra våningen med begränsad insyn. Balkong i västerläge.

Genomgångslägenhet, helkaklat badrum med badkar. Kök med matplats för 4 personer samt diskmaskin. Insynsskyddat sovrum med dubbelgarderob för förvaring. Vardagsrum med balkong i västerläge.

Stabil och välskött förening. Mysig innergård, bastu i hus nr 20 samt grillplatser. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv-kanaler, bostadsrättstillägg samt hushållsel. Vindsförråd, källarförråd samt cykelrum i samma byggnad. Tvättstuga i angränsande byggnad.

Område med närhet till friskvårdsanläggningar, strandpromenaden, småbåtshamn och servicebutik. Ca 10 minuters promenad till centrala Karlshamn.

Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration