Lingonstigen 3 / Norra Prästslätten / Karlshamn

Sutterängvilla- Norra Prästslätten!

Slutpris
1 725 000 kr
Boarea/biarea
222/27 kvm
Driftkostnad
39 531 kr/år
Totalareal
997 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-03-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Lingonstigen såldes av oss 2019-03-13. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Lingonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Prästslätten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig sutterängvilla (ca 222m²) i Norra Prästslätten. 7 rum varav 4 sovrum. Entréplan med luftig entré, rymlig vardagsrum i vinkel, väl tilltaget kök med utgång till stor balkong i västerläge, 2 separata sovrum samt toalett/badrum. Sutteräng med gillestuga, 2 sovrum, dusch/bastu, allrum samt tvättstuga. Tomt med högt läge, diverse fruktträd samt baksidan av tomten i västerläge. Separat garagebyggnad samt uppfart för 1-2 bilar. Goda möjligheter att ändra planlösningen till en mer modern planlösning med både sociala och avskilda ytor.

Populärt barnvänligt område med närhet till skolor, motionsslingor samt cykelavstånd till centrala Karlshamn. Närhet till vacker skiftande natur, pulka-backe samt grönområden.

Överlåtelsebesiktning steg 2, energideklaration samt indikativ radonmätning utförd.

Välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration