Matrosgatan 10

Matrosgatan 10

Slutpris

3 150 000 kr


Karlshamns Stad— Karlshamn

Matrosgatan 10


Slutpris
3 150 000 kr

Karlshamns Stad— Karlshamn

2½-plansvilla med källare- Centrala Karlshamn!

Mycket rymlig villa belägen vid Norreport, Karlshamn. Villan tilläggsisolerades och kläddes med tegel på 80-talet. Entréplan med en rymlig entré, sällskapsrum/salong i vinkel, badrum samt matsal i anslutning till kök. Ovanvåning med ett väl tilltaget vardagsrum med insatskamin samt balkong, två separata sovrum med plats för dubbelsäng och badrum kombinerat med bastu. Vinden erbjuder 1 sovrum och toalett, här finns många outnyttjade kvadratmeter som kan nyttjas till ett stort allrum med badrum alternativt fler sovrum med tillhörande badrum. Källare under hela huset med gott om förvaringsutrymme och tvättstuga. På fastigheten finns även ett dubbelgarage samt ett skyddsrum som erbjuder över 50 m² (el-golvvärme, separat elcentral,vatten). Ovanför skyddsrummet finns möjlighet att anlägga en gästlägenhet/gästrum, förberett med el och avlopp. Luft/vatten värmepump, ägaren har betalat avgiften för fjärrvärme (kundcentral behöver installeras för att nyttja fjärrvärme som värmekälla). Överlåtelsebesiktning samt energideklaration utfört. Välkomna att boka er till visning!


Boarea/biarea
178/80 kvm
Driftkostnad
26 318 kr/år
Tomtarea
878 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2018-04-04

Mäklarhuset Karlshamn

Denna villa på Matrosgatan såldes av oss 2018-04-04. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Matrosgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.