Musseronvägen 41 / Prästslätten / Karlshamn

Radhus i Prästslätten med 4 rum varav 3 sovrum!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
5 730 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på musseronvägen såldes av oss 2018-10-26. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på musseronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Prästslätten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Radhus (ca 105 m²) i Prästslätten. Bottenvåning med kök, hall, badrum/tvättstuga samt vardagsrum med anslutning till uteplats. Ovanvåning med 3 separata sovrum, hall med klädkammare samt badrum. Badrum (entréplan) renoverades 2011, badrum (ovanvåningen) renoverades 2010, kök renoverades 2013 och förbättrades 2017 samt renovering av hall 2011. Badrum/tvättstuga samt hall med vattenburen golvvärme.

Trivsamt bostadsrättsföreningen där löpande underhåll och renoveringar utförts kontinuerligt. Bostaden är ansluten till fiber. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägg, 15 tv-kanaler (Kabel-tv) samt parkering med strömuttag. Mysigt område med närhet till skolor, natur, tågstation och cirka 2 km till Karlshamns stadskärna.

Välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration