Norra Stillerydsvägen 31 / Stilleryd / Karlshamn

Mysigt hus i Stilleryd!

Boarea/biarea
93/79 kvm
Driftkostnad
37 009 kr/år
Totalareal
958 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-10-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Norra Stillerydsvägen såldes av oss 2018-10-30. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Norra Stillerydsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stilleryd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplanshus (ca 93 m²) med inredd vind samt källare. Entréplan med vardagsrum, 2 entrèr, kök/matplats samt badrum. Inredd ovanvåning med hall, toalett samt två sovrum. Källare med groventré, tvättstuga, duschrum, förråd samt inrett rum med insatskamin.

Balkong i västerläge, trädäck samt inglasad altan (söderläge) i anslutning till kök/matplats. Luft/vatten värmepump samt vardagsrum med kamin. Mysig kuperad tomt med gräsmatta, berghäll samt fruktträd i trädgården. Separat förrådsbyggnad samt garage på tomten.

Trivsamt läge med utsikt över äng och skog. Cirka 4 km till Asarum och 4 km till Karlshamn. 1,5 km till havsbad, belyst cykelbana till Karlshamn.

Överlåtelsebesiktning samt energideklaration utfört. Välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration