Piongången 54

Piongången 54

Slutpris

815 000 kr


Sommarstaden— Karlshamn

Piongången 54


Slutpris
815 000 kr

Sommarstaden— Karlshamn

Kolonilott i idylliska sommarstaden

Tillfälle att förvärva en stuga (arrende) i toppskick i idylliska sommarstaden. Stugan om 40 m² är tillbyggd (2012) och fick då nytt tak i form av takpanneplåt, ommålad fasad, omdragen el samt fräscha ytskikt invändigt. Invändigt är stugan ombyggd med nyare kök och toalett, genomgående skeppsgolv samt nya vitvaror. Härlig inglasad altan (12 m²) med skjutdörrar ut mot trädäck i sydöstläge. Lättskött tomt med tillgång till redskapsförråd samt redskapsskjul. Här kan du njuta av allt vad sommarstaden har att erbjuda. Fina omgivningar med närhet till Kolleviks havsbad, Vägga rökeri, strandpromenad mm.

Karlshamns Koloniträdgårdsförening är en förening som gör det lilla extra för att du ska trivas i området. I området finns tillgång till wifi, toaletter, duschmöjligheter, dansbana, parkeringar mm. Föreningen anordnar bl.a. midsommarfirande, bingo, grillkvällar mm. För att få lov att äga stugan behöver du vara folkbokförd i Karlshamns kommun.
Välkomna på visning.


Boarea
40 kvm
Arrende
3 500 kr/år
Driftkostnad
7 150 kr/år
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-04-26

Mäklarhuset Karlshamn

Denna fritidshus på Piongången såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Piongången.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.