Piongången 54 / Sommarstaden / Karlshamn

Kolonilott i idylliska sommarstaden

Slutpris
815 000 kr
Boarea
40 kvm
Arrende
3 500 kr/år
Driftkostnad
7 150 kr/år
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Piongången såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Piongången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sommarstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en stuga (arrende) i toppskick i idylliska sommarstaden. Stugan om 40 m² är tillbyggd (2012) och fick då nytt tak i form av takpanneplåt, ommålad fasad, omdragen el samt fräscha ytskikt invändigt. Invändigt är stugan ombyggd med nyare kök och toalett, genomgående skeppsgolv samt nya vitvaror. Härlig inglasad altan (12 m²) med skjutdörrar ut mot trädäck i sydöstläge. Lättskött tomt med tillgång till redskapsförråd samt redskapsskjul. Här kan du njuta av allt vad sommarstaden har att erbjuda. Fina omgivningar med närhet till Kolleviks havsbad, Vägga rökeri, strandpromenad mm.

Karlshamns Koloniträdgårdsförening är en förening som gör det lilla extra för att du ska trivas i området. I området finns tillgång till wifi, toaletter, duschmöjligheter, dansbana, parkeringar mm. Föreningen anordnar bl.a. midsommarfirande, bingo, grillkvällar mm. För att få lov att äga stugan behöver du vara folkbokförd i Karlshamns kommun.
Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration