Konvaljegången

Konvaljegången

Slutpris

400 000 kr


Sommarstaden— Karlshamn

Konvaljegången


Slutpris
400 000 kr

Sommarstaden— Karlshamn

Kolonilott i sommarstaden

Välkommen till Rosengången 120. Tillfälle för dig som söker en kolonilott (arrende) i idylliska sommarstaden. Charmig stuga med ett mindre kök och ett allrum med träpanel på väggarna samt högt i tak. Två stensatta uteplatser en i österläge samt en i sydvästläge.
På tomten finns flera olika fruktträd och bärbuskar så som äppel, päron, körsbär, vinbär, blåbär mm. Växthus samt en drivbänk. Perfekt ställe för dig som vill sätta din egen prägel på stugan och har intresset för trädgård och odling. Här kan du njuta av allt vad sommarstaden har att erbjuda. Fina omgivningar med närhet till Kolleviks havsbad, Vägga rökeri, strandpromenad mm.

Karlshamns Koloniträdgårdsförening är en aktiv förening som anordnar bl.a. midsommarfirande, bingo, grillkvällar mm. I området finns tillgång till wifi, toaletter, duschmöjligheter, dansbana, parkeringar mm. För att bli medlem i föreningen behöver du vara folkbokförd i Karlshamns kommun.

Välkomna på visning.


Arrende
3 500 kr/år
Driftkostnad
4 500 kr/år
Tomtarea
300 kvm
Rum
1 rum
Såld
2019-07-04

Mäklarhuset Karlshamn

Denna fritidshus på Konvaljgången såldes av oss 2019-07-04. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Konvaljgången.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.