Vikingagatan 7

Vikingagatan 7

Slutpris

8 800 000 kr


LÅNGÖ— Karlskrona

Vikingagatan 7


Slutpris
8 800 000 kr

LÅNGÖ— Karlskrona

SLUTA DRÖMMA! - HÄR ÄR DET...

LÅNGÖ, HAVSNÄRA, VÄSTERLÄGE, BRYGGA - Med känsla för stil, öga för detaljer och varsamhet har villan renoverats och kompletterats genom åren. -Resultatet är imponerande! Rum i fil, eldstäder, dubbeldörrar, spröjsade fönster mm. Stort umgängeskök med maskiner av högsta klass, terrass i västerläge, upp till fem sovrum. Havsutsikt från flertalet rum. Imponerande ytor för umgänge. Lugnt beläget och centrumnära men bara några steg från strand och brygga. Allt i toppskick! Lättskött trädgård. Stenlagd parkering. Laddstation för elbil. Inflyttningsklart. Enbart enskilda visningar.


Boarea/biarea
266/54 kvm
Driftkostnad
61 912 kr/år
Tomtarea
553 kvm
Rum
9 rum (5-6 sovrum)
Såld
2021-05-26

Mäklarhuset Karlskrona

Denna villa på Vikingagatan såldes av oss 2021-05-26. Se alla våra försäljningar i Karlskrona samt även på Vikingagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.