Östergatan 4 / Pantarholmen / Karlskrona

SVÅRSLAGEN HAVSUTSIKT!! CENTRALT

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
5 769 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-03-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östergatan såldes av oss 2019-03-07. Se alla våra försäljningar i Karlskrona samt även på Östergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Pantarholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

HAVSUTSIKT! HÄR FINNS MÖJLIGHET ATT SKAPA DITT EGNA HEM MED EN AV STANS BÄSTA UTSIKTER! Välplanerad, trivsam bostad med mycket ljusinsläpp och havsutsikt från samtliga rum. Nyrenoverat helkaklat badrum med tvättmaskin, två rymliga sovrum, kök med havsutsikt, vardagsrum med utgång till stor och rymlig inglasad balkong. Det centrala läget som utmärker Östergatan och den här delen av Pantarholmen är att du har gångavstånd till det mesta såsom centrum, matbutiker, tågstation, BTH, båthamn och badstränder. Stabil förening med flera gemensamma utrymmen, som grönytor, gym, bastu, boulebana, grillplats och en helt nyrenoverad tvättstuga. Här finns även parkeringsmöjligheter i garaget (kösystem). Här är det lätt att trivas för den som vill bo i händelsernas centrum.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.