Stenbergsgränd 2 / Trossö / Karlskrona

LJUS, KVADRATSMART ETTA MITT I CENTRUM!

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
47,5 kvm
Avgift
1 410 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenbergsgränd såldes av oss 2019-05-16. Se alla våra försäljningar i Karlskrona samt även på Stenbergsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trossö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

LJUS, KVADRATSMART ETTA MITT I CENTRUM! Mitt på centrala Trossö med utsikt över takåsar och gata, ligger denna lägenhet om ett rum och kök. Här finns ett renoveringsbehov, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt. Lägenheten är ljus, kvadratsmart, trivsam med höga fönster och lättmöblerad. Stor potential för dig som vill skapa ditt egna trivsamma hem från ett bra utgångsläge. (Potential 1,5:a?) Här har du närhet till allt och ett stenkast bort ligger Ronnebygatan med butiker, restauranger, nöjen och olika typer av service. Stabil förening. Låg avgift. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.