Elleholmsvägen 290-41

Elleholmsvägen 290-41


Elleholm— Mörrum— Karlshamn

Elleholmsvägen 290-41



Elleholm— Mörrum— Karlshamn

Charmig villa- Mysigt läge i Elleholm!

Charmig villa (ca 197 m²) med lugnt, avskilt och lummigt läge. Vacker skiftande natur med skog, ängar och hav. Kort avstånd till Elleholms långgrunda badplats, Nabbens fritidsområde och Mörrumsåns mynning.

Villa i 2-plan med 6 rum varav 4 sovrum. Gedigen villa med trä/timmerstomme, hög källarsockel samt kakelugnar/vedspis som komplement till vattenburet värmesystem. Stilrent kök (Ballingslöv), anslutning till rymlig matsal med kakelugn samt utgång till stort trädäck med sol från morgon till kväll. Entréplan med kök, matsal, sovrum, groventrè/tvättstuga samt vardagsrum. Ovanvåning med 3 separata sovrum, rymligt allrum med utgång till balkong samt ett nyrenoverat badrum.

Mysig och lummig tomt med diverse trädslag, buskar och blommor. Stor insynsskyddad tomt som bjuder in till lekar och aktiviteter. Väl tilltaget trädäck med infälld belysning, sol från morgon till kväll! Vid uppfarten finns en länga som lämpar sig till förvaring, verkstad, hobbyrum med mera ( trägolv på vinden).

Överlåtelsebesiktning, indikativ radonmätning samt energideklaration är utförd. Välkomna att boka er till visning!


Boarea
197 kvm
Driftkostnad
46 530 kr/år
Tomtarea
3 547 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-21

Mäklarhuset Karlshamn

Denna villa på elleholmsvägen såldes av oss 2018-09-21. Se alla våra försäljningar i Mörrum samt även på elleholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.