Sölvesborgsvägen 26 / Centrum / Mörrum / Karlshamn

2-planshus med möjligheter i centrala Mörrum!

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea/biarea
176/50 kvm
Driftkostnad
44 521 kr/år
Totalareal
931 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-01-11
Bostaden är såld!

Denna villa på sölvesborgsvägen såldes av oss 2019-01-11. Se alla våra försäljningar i Mörrum samt även på sölvesborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

2-Planshus i Mörrum (ca 176/50 m²).

Byggnaden rymmer på entréplan en affärslokal med handikappanpassad entré, skyltfönster mot gatan, affärslokal i vinkel, separat entré samt lager/kontor. Möjlighet att bedriva verksamhet med centralt läge mitt i byn, ypperliga parkeringsmöjligheter intill huvudentrén!

Ovanvåning rymmer en fyrarumslägenhet med tre sovrum. Tvättstuga/dusch/toalett renoverat 2014. Kök med matplats för fyra personer. Balkong i sydostläge med utsikt över trädgården. På fastigheten finns även två separata mindre byggnader lämpliga till förvaring. Fjärrvärme installerat samt möjlighet att ansluta fastigheten till fiber. Utvecklingsmöjligheter för den driftige!

Välkomna att boka er till visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration