Spjutsbygdsvägen 9 / Spjutsbygd / Rödeby / Karlskrona

Charmigt hus med hörntomt!

Slutpris
950 000 kr
Boarea/biarea
134/18 kvm
Driftkostnad
52 277 kr/år
Totalareal
1 730 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-06-10
Bostaden är såld!

Denna villa på spjutsbygdsvägen såldes av oss 2019-06-10. Se alla våra försäljningar i Rödeby samt även på spjutsbygdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spjutsbygd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

TRIVSAM 1 1/2 PLANSVILLA MED KÄLLARE. Här erbjuds ett fint och trevligt boende som passar utmärkt för hela familjen. Ytskikt löpande renoverade och på bottenplan finner du ett trevligt umgängeskök med eldstad, helkaklat fräscht badrum, vardagsrum och sovrum. På övre plan finns två sovrum med möjlighet till tre. Nyrenoverad tvättstuga i källaren samt "gymdel" (blivande relaxavdelning/hobbyrum?), samt ett flertal förvaringsutrymmen som kan göras om till fler rum. Utvecklingsbar hörntomt, stort altandäck och ett uthus med möjlighet till ev en gäst/tonårsstuga? Gångavstånd till buss. Här bor man i ett lugnt område med närhet till naturen. Rödeby ligger 7 km bort och där finns skolor, butiker och vårdcentral mm. Huset är besiktigat.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.