Risatorpsvägen 32 / Ronneby

SEKELSKIFTE KLART FÖR INFLYTT!

Slutpris
995 000 kr
Boarea/biarea
72/10 kvm
Driftkostnad
30 642 kr/år
Totalareal
790 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-01-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Risatorpsvägen såldes av oss 2019-01-10. Se alla våra försäljningar i Ronneby samt även på Risatorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ronneby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

SEKELSKIFTE KLART FÖR INFLYTT! Klassiskt utförande med bla liggande fasadpanel, granitsockel, plåttak och kakelugn, upphöjt på en härlig trädgårdstomt med utsikt över nejden ligger denna sekelskiftesvilla. Nuvarande ägarna har med omsorg och tanke renoverat och utvecklat villan sedan köpet 2004. Härliga tidstypiska detaljer. I bottenvåningen rejäl takhöjd, stora fönster och eldstäder. Även barkök och entréveranda. Ovanvåning rymmer två(kan bli tre) sovrum och stort badrum/tvättstuga. På tomten "brygghus" med möjligheter. I trädgården fruktträd och odlingsmöjligheter. Flera uteplatser i olika nivåer. Från baksidan av huset är det ca 400 m till populära badsjön Persborgsgölen. Centrumnära med bara 1,7 km till havet och Ronnebys vackra skärgård.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.