Solbergsvägen 2 / Gamla Hulta / Ronneby

Gedigen 1½-plansvilla med källare- Gamla Hulta!

Boarea/biarea
168/5 kvm
Driftkostnad
36 242 kr/år
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-11
Bostaden är såld!

Denna villa på solbergsvägen såldes av oss 2018-09-11. Se alla våra försäljningar i Ronneby samt även på solbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Hulta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vacker villa belägen i Gamla Hulta, hörntomt! Entré med klinker/vattenburen golvvärme, Ballingslöv-kök, vardagsrum/matsal med fiskbensparkett samt insatskamin, tillbyggnad av allrum -00 med utgång till uteplats i söderläge. Trivsam villa med mycket ljus och rymd. Ovanvåning med tre separata sovrum, badrum med kakel och klinker samt kontor. Källare under hela villan med tvättstuga, pannrum och goda förvaringsmöjligheter. Kontinuerliga förbättringar som luft/vatten värmepump -08, tillbyggnad av entré och allrum -00 samt nytt tak -15 mm. Parkeringsplats för 2 bilar samt separat garage. Möjlighet att ansluta villan till fiber. Kort avstånd till tågstation/centrum av Ronneby. Överlåtelsebesiktning, energideklaration samt radonmätning utförd. Välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration