Kraftvägen 8 / Svängsta / KARLSHAMN

1½-plansvilla med källare i natursköna Svängsta!

Slutpris
750 000 kr
Boarea/biarea
94/50 kvm
Driftkostnad
33 149 kr/år
Tomtarea
988 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-06-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Kraftvägen såldes av oss 2017-06-30. Se alla våra försäljningar i Svängsta samt även på Kraftvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svängsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa med 4 rum varav 3 sovrum med närhet till Hundsjön, Mörrums-ån och natur! Smidigt värmesystem med fjärrvärme (installerat-16), täljstenskamin i vardagsrum och villan är ansluten till fiber. Entréplan med sovrum, vardagsrum, kök, toalett och våtutrymme med möjlighet till dusch/badkar. Ovanvåning med 2 sovrum samt hall med klädkammare. Källare under hela huset med gott om förvaringsutrymme samt kombinerad tvättstuga/badrum. Stort trädäck delvis under tak i anslutning till entrén samt uppfart med plats för flera bilar! Ca 15 minuter till Karlshamn med bil. Svängsta erbjuder skolor, busslinje samt servicebutiker. Flera kontinuerliga förbättringar bl a värmesystem, kök, fönster med mera. Välkomna att boka in er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration