Sök Meny
Såld

Karlshamn / Trensum - Ekö / Matvikshamnsvägen 625-42

Idyll på Ekö-Karlshamns skärgård!

På vackra Ekö med grönskande natur och stenhällar erbjuds ett trivsamt fritidshus med 4 rum varav 1-2 sovrum. Skyddat läge på västra delen av ön med bra solläge. Till fastigheten hör egen brygga, sjöbod samt del i brygga. Avlång fastighet med en del naturtomt och en del med öppen gräsyta ner mot havet. Mysigt hus med vackra bevarade plankgolv, spegeldörrar, fungerande vedspis och flera rum med utsikt mot havet. Vacker utsiktsplats från berghäll intill fastigheten. Skärgårdstrafiken förbinder kommunikationerna med fastlandet. Möjlighet att ansluta till kommunalt vatten/avlopp. Varmt välkomna att boka in er till visning!

Sponsrade länkar
Karlshamn / Trensum / Ekö
Matvikshamnsvägen 625-42
Slutpris: 2 800 000 kr
Boarea/biarea: 69/9 kvm
Driftkostnad: 9 400 kr/år
Tomtarea: 3 009 kvm
Rum: 4 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-08-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Blekinge / Trensum / Matvikshamnsvägen