Alsbäck 111 - Strandläge vid vik till Dalälven / Alsbäck / Borlänge

Slutpris
4 350 000 kr
Boarea/biarea
170/78 kvm
Driftkostnad
29 838 kr/år
Tomtarea
1 844 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Byggnadstyp
2-plan med delvis källare
Såld
2016-11-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Alsbäck 111 - Strandläge vid vik till Dalälven såldes av oss 2016-11-17. Se alla våra försäljningar i Borlänge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alsbäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längtar du till ett vackert boende med genuin Dalakänsla och närhet till vatten och båtliv? Välkommen till denna rymliga familjevilla i toppskick med egen brygga på tomten. Villan är belägen i lantliga Alsbäck, längs den gamla Torsångsvägen där trafiken idag är näst intill obefintlig. Du bor mycket lugnt och ostört. Endast 5 min till centrum, 5 min till golfbana, 20 min till skidanläggning och med enkelheten att ta sig direkt hemifrån med båten ut på Dalälven och sjön Runn. Genomtänkt planlösning med de sociala ytorna samlade på nedre plan och sovrummen på övre plan. Fina biytor i källaren. Vidbyggt garage och en timmrad gäststuga på tomten. Det mesta av huset är nybyggt från 2010.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration