Ängesgårdarna 303 / Ängesgårdarna / Borlänge

Tvåplanshus på gårdsfastighet i Ängesgårdarna

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
16 927 kr/år
Totalareal
3,8130 ha
Fastigh.bet
BORLÄNGE ÄNGESGÅRDARNA 5:7 SAMT ÄNGESGÅRDARNA 5:10
Objekttyp
Gård
Såld
2019-07-05
Bostaden är såld!

Denna gård på ängesgårdarna såldes av oss 2019-07-05. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på ängesgårdarna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ängesgårdarna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Ängesgårdarna 303 finns nu chansen att skapa ett boende helt efter egen smak! Här ligger nämligen ett charmigt och insynsskyddat hem med stor renoveringspotential. Ett barnvänligt hus i två plan med härlig atmosfär . Till detta hör ytterligare två gårdshus varav ett är inrett med en läghenhet om 1 rok och ett större hus som tidigare varit bostad.

Huset består bland annat av ett trevligt, praktiskt och lite äldre kök med rejäl köksbänk och plats för matbord och stolar. Här finns ett trivsamt och ljust vardagsrum med stora, lättmöblerade ytor och öppen spis samt ett sovrum. Badrummet är rymligt och praktiskt med toalett, dusch, kommod och tvättmaskin.

Här är det lätt att trivas och läget i Ängesgårdarna är fenomenalt för dig som letar efter ett lugnare läge på landet. Här bor du naturnära, lugnt och vackert med Dalälven på bekvämt avstånd. En bit bort med bil kan du även hitta matbutiker, restauranger, skola, förskola, idrottsanläggningar, fina grönområden och vårdcentral. Perfekt för barnfamiljen och dig som älskar närhet till naturen eller vill ha ett mindre jordbruk. !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten