Harry Blombergs gata 12

Harry Blombergs gata 12

Slutpris

1 125 000 kr


Hytting— Borlänge

Harry Blombergs gata 12


Slutpris
1 125 000 kr

Hytting— Borlänge

Gamla Hytting - 4rok med jättebra läge och behov av renovering.

Harry Blomberg var författare och översättare. Han föddes på 1800-talet och dog 1950 i Borlänge. Strax därefter, 1953, byggdes detta hus på en gata i Hytting uppkallad efter författaren själv. Detta är en villa om 4 rok som idag är eftersatt och i dåligt skick. Ganska mycket är kvar i sitt ursprungliga utförande från 50-talet. Den är precis det som kallas för "något för den händige". Så om du har viljan, energin, och en budget som rymmer renovering kan du skapa dig ett riktigt bra boende i ett av Borlänges mest eftertraktade områden. Tomten är perfekt - den är plan och den ligger i sydvästläge. Villan värms med fjärrvärme och på 60-talet byggdes det till ett dubbelgarage med smörjgrop. Om Harry var lugn vet vi inte - men hans gata är det. Här bor det flera barnfamiljer och barnen cyklar och leker på gatan som är mycket sparsamt trafikerad. I närheten finns lekparker och fotbollsplaner och tar man sig över Tunavägen, bara någon minuts promenadväg bort så hittar man Smäckens naturreservat - otroligt vackert. Det finns flera förskolor och skolor på nära håll. Bussförbindelse från Tunavägen till centrum ca 2-3 ggr i timmen. Kavla upp ärmarna och ge nytt liv åt villan på Harry Blombergs gata!


Boarea/biarea
100/60 kvm
Driftkostnad
30 197 kr/år
Tomtarea
1 058 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-02

Mäklarhuset Borlänge

Denna villa på Harry Blombergs Gata såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Harry Blombergs Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.