Nyckelby 71

Nyckelby 71

Slutpris

3 800 000 kr


Nyckelby— Borlänge

Nyckelby 71


Slutpris
3 800 000 kr

Nyckelby— Borlänge

Nu är det dags att kika på drömgården!

Hej igen, nu är det äntligen dags att sälja Pias hus. Vi kommer nu att ha visningar inom kort och du anmäler dig enkelt till våra visningar här nedan.

Här bor Pia! men nu vill Pia att någon annan ska få ta över hennes drömhem. Hon har bott här sen 1993 och under alla dessa år pysslat, snickrat och förbättrat gården och alla utrymmen därtill. Pia har haft hästar, så ett mycket fint stall finns med uppvärmd sadelkammare. Det har funnits ett motorintresse i familjen så ett stort uppvärmt garage med travers är ju ett måste. På garaget går det att inreda en jättefin bostad om man så vill. Men självklart får du söka bygglov för det. Mer då? Jo huset i sig är inrett på bottenvåningen med 1 stort sovrum, vardagsrum och kök i vinkel, badrum och en stor tvättstuga. Det finns ett uterum som är inglasat och dessutom en vedeldad tunna.
2010 blev Pia tyvärr ensam och har också gjort sig av med sina hästar, varför det nu har blivit dags att skaffa någonting mindre och låta kanske just dig, ta över och bo på denna plats.
Det är bara några hundra meter ner till den allmänna badplatsen i älven, du cyklar lätt och ledigt både till centrum eller Torsång. Det är 12 meter till skolbussen som går till Ornäs skola eller till stan.

MVH Pia och Anna


Boarea/biarea
117/12 kvm
Driftkostnad
24 923 kr/år
Tomtarea
3 813 kvm
Rum
3 rum (1-4 sovrum)
Såld
2018-06-05

Mäklarhuset Borlänge

Denna villa på Nyckelby såldes av oss 2018-06-05. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Nyckelby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.