Ols Gustavs väg 2

Ols Gustavs väg 2

Slutpris

1 375 000 kr


Skräddarbacken— Borlänge

Ols Gustavs väg 2


Slutpris
1 375 000 kr

Skräddarbacken— Borlänge

Stilren fristående bostadsrättsvilla om 108 inbjudande kvadratmeter på Ols Gustavs väg 2

Välkommen hit till Skräddarbacken och en femrummare om 108 kvadratmeter. Denna fristående bostadsrättsvilla är påkostad, stilren och erbjuder bland annat harmoniska färger, lättmöblerade rum och fin utsikt – ett exklusivt boende med fräscha ytskikt, bra förvaringsmöjligheter och stora sällskapsytor.

Här välkomnas vi av en rymlig och funktionell hall, och lite längre in finner vi ett rymligt, yteffektivt och fräscht kök med ljusa väggar och laminatgolv. Vidare finns här ett rymligt och ljust vardagsrum med vackert ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Lägenheten har fyra sovrum och ett fräscht badrum som är utrustat med toalett och dusch.

Fridhem är en välskött och stabil förening med god ekonomi, låga avgifter och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller gästparkering och lekplats. I månadsavgiften om 5580 kronor ingår tv, vatten och parkering.

Skräddarbacken är en mycket barnvänlig och trivsam del av Borlänge. Här bor du alldeles intill Dammyrans badplats och Eljusspåren ligger också på bekvämt gångavstånd. Dessutom är det enkelt att ta sig till Kupolens köpcentrum, Norra Backa. 

Välkommen till visning på Ols Gustavs väg 2!


Boarea
108 kvm
Avgift
5 580 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-24

Mäklarhuset Borlänge

Denna lägenhet på Ols Gustavs Väg såldes av oss 2019-07-24. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Ols Gustavs Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.