Slingergatan 35

Slingergatan 35

Slutpris

2 140 000 kr


Nedre Tjärna— Borlänge

Slingergatan 35


Slutpris
2 140 000 kr

Nedre Tjärna— Borlänge

Raka linjer i trendigt 60-tals hus

Mest slående med denna bostad är ljuset och rymden. Bland annat finns här flera stora rum där familj och vänner kan umgås. Det finns också fyra fina sovrum i entréplan. En härlig vindskyddad baksida i söderläge vetter mot grönområdet med lekpark. Du har med andra ord tillgång till en massa plats för utevistelse men du behöver bara ta hand om din egna lilla täppa. Huset är i bra skick men vi gissar att nästa ägare kommer att vilja fixa lite - och det finns verkligen fina möjligheter att utveckla detta hus till något aldeles extra. Missa inte chansen att komma på visning - så kommer du att förstå vad vi menar - Välkommen!


Boarea/biarea
136/136 kvm
Driftkostnad
33 512 kr/år
Tomtarea
394 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-04-17

Mäklarhuset Borlänge

Denna kedjehus på Slingergatan såldes av oss 2019-04-17. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Slingergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.