Sök Meny
Såld

Borlänge - Hönsarvet / Solbacksgatan 49

Längtar du efter stora ytor och plats för många? Då är denna villa något för dig! Här finns rymliga rum för samvaro där ljuset fullkomligen flödar in genom stora fönster. Här finns även 6 sovrum i bra storlek och massor av inbyggd förvaring! Villan är högt belägen i soligt söderläge med milsvid utsikt. Tomten är stor nog för lek och liten nog att kännas lättskött - del av tomten består av skogsdunge. Hönsarvet är mer populärt än någonsin - här finns skola F-9, centrum med matbutik, närhet till motionscentral och mycket mer. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Borlänge / Hönsarvet
Solbacksgatan 49
Slutpris: 2 610 000 kr
Boarea/biarea: 201/92 kvm
Driftkostnad: 41 666 kr/år
Tomtarea: 1174 kvm
Rum: 8 rum, varav 6 är sovrum
Såld: 2017-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Dalarna / Borlänge / Solbacksgatan