Vasagatan 14C / Hagalund / Borlänge

4 rok i Brf Dagny - Låg avgift!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
87,5 kvm
Avgift
3 534 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 (vån 4 i hissen) (Hiss finns)
Såld
2019-04-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vasagatan såldes av oss 2019-04-30. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Vasagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagalund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en 4:a i bra skick och med fin utsikt!
Alldeles lagom högt upp - på våning 5 - hittar vi denna ljusa och luftiga lägenhet med fina parkettgolv och nyligen målade väggar och tak. Färgerna är ljusa och alla rum är rymliga. Lägenheten är genomgående - man har alltså fönster och utsikt både mot centrum och mot Tunaslätten och Nybroberget. Lägenheten har två ingångar. För den som önskar är det därför lätt att hyra ut ett rum med egen wc och hall. På den inglasade balkongen njuter man under större delen av året. Föreningen är stabil och mycket välskött. Nya hissar 2015. 2018 relinades alla stammar i huset. Nytt för i år är övernattningsrummet som finns att hyra för föreningens medlemmar. Utmärkt när familj och vänner kommer på besök. Välkommen på visning av ett mycket trivsamt hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration