Kråknäs 153 / Runn / Falun

Slutpris
5 750 000 kr
Boarea
142 kvm
Driftkostnad
51 202 kr/år
Tomtarea
2 611 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-10-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Kråknäs såldes av oss 2017-10-20. Se alla våra försäljningar i Falun samt även på Kråknäs

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Runn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmen om en egen strandtomt kan nu bli sann!

Detta läge går nästan inte att beskriva - det måste upplevas på plats.
På denna fastighet finns idag två bostadshus.
Hus 1 är fullt utrustat för permanent boende. Här finns ett ljust kök med utsikt över vattnet här finns även vardagsrum med eldstad, fina sovrum och ett badrum. Garage i nedre plan.
Hus 2 är ett arkitektritat, unikt och vackert hus som smälter fint in i den naturliga miljön. Hus 2 är byggt i 7" handbilat timmer men är ännu inte färdigställt invändigt. För dig som vill bestämma efter eget tycke och smak är det en fördel. Planlösningen är klar och alla ledningar och rör är dragna - det är inredning och ytskikt som kvarstår. Bottenplan består av 4 rok - sedan finns det även ett loft som kan inredas.

Utemiljön är lättskött - en naturlig tomt med lite gräsmatta, lingonris , tallar och stigar.
Och så det bästa av allt - strandlinjen! Här finns en anlagd badplats med sandbotten, här finns bryggor och plats att lägga minst 3 stora båtar och, om man vill, flera mindre. Väderstrecket är det bästa - sol hela dagen och kvällen.
Runn är för dig som inte vet - en härlig båtsjö med många möjligheter till strandhugg på öar och fastland. Sjön ligger mellan två mellanstora städer i Dalarna, Borlänge och Falun. Här nyttjas sjön året om - båtliv, fiske, kryssningar, långfärdsskridskor och mycket annat. Flera restauranger finns runt Runn.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration