Sök Meny
Såld

Falun - Utanhed / Utanhed 70

Med ett fantastiskt läge vid sjön Runn ligger dessa fastigheter med bostadshus, garage, mindre verkstadsbyggnad och växthus. Här har man en egen udde med sol från morgon till kväll. Fiskerätt med rätt att fiska kräftor. Huset har nyttjats både som fritidshus och som permanent boende. Väldigt låga driftskostnader. Utsikten från någon av uteplatserna är makalöst vacker. Det är nära till Vika där det finns enklare allmänservice och med bil är det ca 20 min till både Falun och Borlänge. Runn är dessutom en härlig båtsjö och man tar sig lätt vattenvägen till bl.a. Slussen i Falun och till Torsång utanför Borlänge. Kom på visning och känn in om detta är just din framtida favoritplats. Välkommen!

Sponsrade länkar
Falun / Utanhed
Utanhed 70
Slutpris: 4 200 000 kr
Boarea/biarea: 74/16 kvm
Driftkostnad: 13 280 kr/år
Tomtarea: 3 451 kvm
Rum: 3 rum (1-2 sovrum)
Såld: 2017-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Dalarna / Falun / Utanhed