Kittvägen 12 / Mora By, Gustafs / Gustafs / Säter

Modernt hus med naturnära, lugnt och barnvänligt läge

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
ca 189 kvm
Driftkostnad
57 103 kr/år
Totalareal
719 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-11-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Kittvägen såldes av oss 2019-11-19. Se alla våra försäljningar i Gustafs samt även på Kittvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mora By, Gustafs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till Mora By, Gustafs och denna 1 1/2 plansvilla om 189 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett modernt och rymligt hus i utmärkt skick med lättmöblerade rum, fina ytskikt och sociala ytor. Vidare är detta ett påkostat boende med bra förvaringsmöjligheter, utmärkt planlösning, härlig rymd och stora sällskapsytor.

I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Till höjdpunkterna hör ett rymligt, socialt och modernt kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, höga skåp, gott om plats för matbord, stolar och vitt kakel och neutrala färgkombinationer. Här finns ett hemtrevligt och ljust vardagsrum med vackert ljusinsläpp, inbyggda spotlights och generösa sällskapsytor samt fem sovrum. Badrummet är stort, fräscht, smakfullt påkostat med toalett, duschvägg, handfat, kommod, spegel med belysning och handdukstork. Dessutom finns här en riktigt trevlig uteplats med nedsänkt spabad under tak som kan användas året om.

Till fastigheten hör en lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med en vacker häck som skyddar mot insyn. Här finns dessutom en stor, rymlig och insynsskyddad uteplats med trätrall och plats för matbord och stolar samt en stor, rymlig, takbeklädd och insynsskyddad uteplats med morgonsol, loungedel, pool och plats för soffgrupp.
Till tomten hör även ett garage med bra förvaringsmöjligheter.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Mora By, Gustafs hjärta. Nära bland annat Idrottsplats, Café och Båtplats i Dalälven. Du har även inom gångavstånd lokaltrafik samt Ica.

Varmt välkommen till Kittvägen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.