Barkarängsvägen 2 / Smedjebacken

Egen strand!

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea
98 kvm
Driftkostnad
21 600 kr/år
Tomtarea
2 827 kvm
Rum
4,5 rum (2 sovrum)
Såld
2017-07-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Barkarängsvägen såldes av oss 2017-07-27. Se alla våra försäljningar i Smedjebacken samt även på Barkarängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Barkarängsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt tillfälle att förvärva en mycket fin fastighet med bostadshus, gäststugor, garage och ca 100 m egen strandlinje i Norra Barken! Tomten består av både skogsbacke, blomstrande trädgård och strand med badvik, brygga och sjöstuga med bastu. Här har man bästa solläget från soluppgång till solnedgång. Man bor avskilt men inte enskilt. Bostadshuset har byggts ut med ett underbart uterum att användas både sommar och vinter. Njut av utsikten över vattnet och skogen! På sommaren är det bad och fiske som gäller - eget kräftvatten! Med båten tar man sig ända till Stockholm via Strömsholmskanalen. På vinterisen pimplar man, åker långfärdsskridskor, skidor och skoter. Bär och svampmarker runt knuten.
Nyttja som fritidshus eller året runt boende. Vägen sköts föredömligt av vägföreningen och med bil har man 10 min till Smedjebacken med bland annat stort kulturellt utbud och aktiv småbåtshamn. Utförsåkning i Romme Alpin ca 30 min med bil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration