Sök Meny
Såld

Smedjebacken / Barkarängsvägen 2

Egen strand!

Unikt tillfälle att förvärva en mycket fin fastighet med bostadshus, gäststugor, garage och ca 100 m egen strandlinje i Norra Barken! Tomten består av både skogsbacke, blomstrande trädgård och strand med badvik, brygga och sjöstuga med bastu. Här har man bästa solläget från soluppgång till solnedgång. Man bor avskilt men inte enskilt. Bostadshuset har byggts ut med ett underbart uterum att användas både sommar och vinter. Njut av utsikten över vattnet och skogen! På sommaren är det bad och fiske som gäller - eget kräftvatten! Med båten tar man sig ända till Stockholm via Strömsholmskanalen. På vinterisen pimplar man, åker långfärdsskridskor, skidor och skoter. Bär och svampmarker runt knuten.
Nyttja som fritidshus eller året runt boende. Vägen sköts föredömligt av vägföreningen och med bil har man 10 min till Smedjebacken med bland annat stort kulturellt utbud och aktiv småbåtshamn. Utförsåkning i Romme Alpin ca 30 min med bil.

Sponsrade länkar
Smedjebacken
Barkarängsvägen 2
Slutpris: 3 800 000 kr
Boarea: 98 kvm
Driftkostnad: 21 600 kr/år
Tomtarea: 2 827 kvm
Rum: 4,5 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-07-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Dalarna / Smedjebacken / Barkarängsvägen