Urforsvägen 18 / Åshammar / Sandviken

Lantlig villa i naturskönt område!

Slutpris
770 000 kr
Boarea/biarea
128/24 kvm
Driftkostnad
31 045 kr/år
Totalareal
1 285 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-08-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Urforsvägen såldes av oss 2018-08-24. Se alla våra försäljningar i Åshammar samt även på Urforsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Urforsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Friliggande villa i 2 plan om 128 kvm på friköpt hörntomt med tomtarea på 1285 kvm. Kommunalt vatten & avlopp plus fiber indraget!

Entréplan som umgängesplan med kök och stort vardagsrum med pelletskamin och ny luftvärmepump. Badrum, WC och luftig möblerbar hall.
Familjeplan en trappa upp med möblerbar hall som ansluter till balkongen. WC samt två trivsamma sovrum, det ena med bevarad stuckatur i taket och höga golvsocklar, båda har ingång till generöst tilltagna förvaringsutrymmen.

I källaren finns en äldre verkstad samt utrymme med valvat tak som skulle kunna disponeras som läcker vinkällare!
Grön, fin och lummig trädgård med bland annat mysig berså. Till fastigheten hör även en större lada.

I området finns allt det fantastiska som naturen har att bjuda på såsom sjöar med bad -och grillplatser, bra fiske, närhet till kungsberget, Jägarstugan, svamp -och bärskogar, skoterled och naturstig. Närhet till förskola samt lågstadieskola och här finns även ett bibliotek med bra öppettider.

Bostaden besiktades 2018-05-29 - kontakta mäklare för att ta del av protokollet. Denna bostad är även ett skyddat köp, läs mer om fördelarna under fakta!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration