Lillbodarna 46

Lillbodarna 46

Slutpris

2 100 000 kr


Lillbodarna— Bergsjö— Nordanstig

Lillbodarna 46


Slutpris
2 100 000 kr

Lillbodarna— Bergsjö— Nordanstig

Gård med fantastisk potential för egen verksamhet!

Välkomna till Lillbodarna 46 - en fastighet på ca 3,4 hektar med mycket goda möjligheter att bedriva en egen verksamhet i form av verkstad, gård, snickeri eller liknande. Tack vare att byggnaderna är belägna i södersluttning har man sol i stort sett hela dagen.

Bostadshuset är av sutterängtyp och omfattar ca 6 rok fördelat på två plan. Övre plan inrymmer kök, allrum, vardagsrum, 3 sovrum, badrum och hall. Sutterängplanet omfattar ett allrum samt relax-avdelning med dusch, bastu och wc. Bekväm uppvärmning genom bergvärmepump från 2006.

Den byggnad på fastigheten som är störst sett till arean är den som vi kallar produktionslokal, som mäter hela ca 20x8 meter. Här har man två rejäla vikportar på 4x4,5 meter, travers för tre ton, rökgassug samt värme genom aerotemper. Värmekälla är en vedeldad panna med tillhörande ack-tank på 1000L som återfinns i verkstadsbyggnaden som ligger alldeles intill, som även är sammanbyggd med produktionslokalen. I verkstadsbyggnaden finns utöver verkstad med vikportar även ett inrett utrymme med kök, rum, samt wc med dusch. Bo-utrymmet har i omgångar nyttjats som uthyrningslägenhet.

Den nyaste byggnaden är det 100 kvm stora kallförrådet som uppfördes 2006, som har en trästomme med plåtfasad på gjuten platta samt vikportar för smidig lagerhållning och plåttak.

Närmast vägen finns en isolerad förrådslokal. Här finns gjuten platta och vikportar (som i dagsläget isolerats upp med frigolit, lätt att ta ner om behovet finns), plåttak samt verkstadshylla lämplig för sortimentsförvaring eller dylikt. Utrymmet kan med fördel omvandlas till stall då både takhöjden och storleken på byggnaden bör lämpa sig väl för detta.

Utöver huvudbyggnaden finns två boutrymmen till i två fristående varmbonade stugor med kök, duschrum och rum i vardera. Stugorna har både huserats av gårdens gäster, men har även använts i uthyrningsändamål för turister. Båda stugorna är inredda för året-runt-bruk.

Idag bedrivs en rejäl loppis i förrådet samt produktionslokalen och möjligheterna på gården är som sagt många!

Angränsande mot fastigheten finns Svarttjärn - här kan man fiska från bryggan eller i båt.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
215/35 kvm
Driftkostnad
59 230 kr/år
Tomtarea
3.4190 ha
Rum
6 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
NORDANSTIG FISKVIK 4:12
Objekttyp
Gård
Såld
2020-06-15

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna gård på Lillbodarna såldes av oss 2020-06-15. Se alla våra försäljningar i Bergsjö samt även på Lillbodarna.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.