Skolvägen 11 / Centrala Bergsjö / Bergsjö / Nordanstig

Familjevilla i centrala Bergsjö!

Slutpris
850 000 kr
Boarea/biarea
100/80 kvm
Driftkostnad
38 470 kr/år
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-06-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Skolvägen såldes av oss 2018-06-13. Se alla våra försäljningar i Bergsjö samt även på Skolvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Bergsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Bergsjö och Skolvägen! Med ett mycket centralt och attraktivt läge på skyddat område strax bakom skolan erbjuder vi nu en praktisk bostad i vackert rödtegel för den medelstora familjen.

Huset omfattar ett plan och källare i delvis sutteräng, med gavelsida mot infart som möjliggör garage i källarplan. På entréplan finns kök med bra förvaringsmöjligheter, vardagsrum med inglasad altan, kontor/matrum i öppen planlösning mot vardagsrummet, två sovrum och ett badrum som renoverats år 2015. I källarplan finns bland annat gillestuga, tvättstuga, pannrum, förvaringsutrymmen, garage och groventré.

På senare år har man bland annat bytt tak, dragit in fiber, monterat en kamin i den öppna spisen, bytt ut flera vitvaror och renoverat en hel del ytskikt.

Bergsjö är centralorten i Nordanstigs kommun. Här finns till exempel kommunkontoret, Bergsjö skola, simhall, Trimavallen, mataffär och förskola.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration