Kapellvägen 11

Kapellvägen 11

Slutpris

3 200 000 kr


Gamla Bomhus— Gävle

Kapellvägen 11


Slutpris
3 200 000 kr

Gamla Bomhus— Gävle

Gamla fina Bomhus när det är som vackrast

I slutet av 50-talet när Korsnäs var i stort behov av boenden till sina tjänstemän uppfördes den här bostaden. Den byggdes med målsättningen att hålla högsta kvalitet, noggrannhet och arkitektur. Här har ni en byggnad som konstruerades för framtiden.

Huset är belägen i ett barnvänligt område med närhet till rogivande natur och vackra herrgårdsallén. Här finner ni en uppskattad samfällighetsförening och i samfälligheten, en mycket trevlig lekplats dit era barn på egen hand kan springa, utan att passera någon väg. Ett perfekt läge med närhet till allt av vikt!

Förutom det är ett stort plus att den uppvärmda friggebod fungerar utmärkt som ett extra kontor för nuvarande och framtida ägare av bostaden.

Lägg därtill ett eget garage, ett uterum, välbevarade tidstypiska drag, tre WC, två badrum och en fantastisk lummig trädgård som designats av en landskapsarkitekt och ni har garanterat en bostad som ni kommer längta hem till.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
106/155 kvm
Driftkostnad
43 277 kr/år
Tomtarea
863 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-07-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.