Brändströmsgatan 1A / Centralt / Gävle

Välkommen till ettan som har allt !

Slutpris
800 000 kr
Boarea
22,5 kvm
Avgift
1 737 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2019-04-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brändströmsgatan såldes av oss 2019-04-30. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Brändströmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En smart etta som har allt - vad säger du om helkaklat badrum, platsbyggt sovloft med förvaring, bra utrymme för både soffgrupp & litet matbord samt kök med rostfria maskiner och diskmaskin.

Lägenheten erbjuder bästa närhet för solig avkoppling bara runt knuten i härliga Bolougnerskogen, shopping och nöje i city en snabb promenad bort och Järnvägsstationen inom 10 minuter för pendling till Mälardalen & Stockholm

Perfekt som första lägenhet med låg månadsavgift eller som studentlya med Högskolan inom 5 minuter på cykel. Och minst lika bra som övernattningslägenhet för dej som jobbar på Gävle Sjukhus.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration