Durovägen 29G

Durovägen 29G

Slutpris

3 200 000 kr


Duro— Gävle

Durovägen 29G


Slutpris
3 200 000 kr

Duro— Gävle

Stilsäkert & välrenoverat radhus i Hagaström

Kommande försäljning i Hagaström - Välkommen till ett stilsäkert & välrenoverat radhus i 3 plan och 4 rum med både terrass & uterum !

Entréplanet disponeras med modernt vitt kök och bra maskinstandard i rostfritt, generöst vardagsrum med Conturakamin och anslutning till uterum samt hall med skjutdörrsgarderob samt gäst-WC med golvvärme.

Övre plan med 3 sovrum, balkong, helkaklat badrum med både badkar & dusch samt klädkammare. Källarplan med gillestuga/biorum/gästrum, klädvårdsrum/tvättstuga med torktumlare och tvättmaskin samt förråd som passar utmärkt att disponera om till spa, träningsrum eller hobbyrum. Garage i länga.

Att bo i området innebär bästa närhet till lantliga miljöer men även med E4/E16 ett par minuter bort. 5 minuter in till stan och samma avstånd till Köpis som erbjuder komplett shopping. Cykelavstånd till närmaste mataffär - COOP. Busshållplats invid området.

Flera lekplatser i området, badplats inom nån minuts promenad - perfekt när barnen vill bada eller för ett kvällsdopp efter jobbet. Förskola i området och fler alternativ samt skola inom promenadavstånd. Nära till Hagaströms IP, pulkabacke, fotbollsplan och isbana på området.

Radhuset är besiktat i februari 2022 med gott resultat.

Visningar är planerade i vår - välkommen med din intresseanmälan redan nu, så hör vi av oss inför visning !


Boarea/biarea
113/56 kvm
Driftkostnad
49 074 kr/år
Tomtarea
134 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-03

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Durovägen såldes av oss 2022-03-03. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Durovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.