Ekvägen 3 D

Ekvägen 3 D

Slutpris

2 090 000 kr


Fridhem— Gävle

Ekvägen 3 D


Slutpris
2 090 000 kr

Fridhem— Gävle

Radhus på Fridhem i 2 plan plus källare och terrass i bästa solläge!

Välkommen till ett bostadsrättsradhus i 2 plan plus källare med terrass mot grönområde i bästa solläge!

Bostaden är mycket välhållen och i ursprungligt utförande - den omfattar entréplan för umgänge med kök, matdel och sällskapsrum med anslutning till terrass i bästa söderläge. Övre planets vardagsrum ansluter till balkong och med vacker originalparkett, badrum samt generöst sovrum med klädkammare. Källarplan med tvättstuga, plats att utveckla med bad & relax. Gillestuga som kan disponeras som sovrum/gästrum.

Till radhuset ingår både garage och parkeringsplats. Notera att även kabel-TV, bredband, samt värme & vatten ingår i månadsavgiften!

Populärt och attraktivt området med närhet till bland annat skolor, Fjärran Höjderbadet och mataffär. Uppskattad förening med större renoveringar som dränering, fönsterbyte och garage gjorda under senare år.

Bostaden är i bostadsrättsföreningens lägenhetsförteckning registrerad som en 4:a och vi har valt att rubricera den som en 4:a. I dagsläget disponeras den dock som en 3:a efter att ett rum tagits bort till förmån för en öppnare planlösning. Se alternativ planlösning för exempel på ytterligare sovrum.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
95/45 kvm
Avgift
4 200 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-01-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.