Femte Tvärgatan 18 / Brynäs / Gävle

Skapa ditt egna drömhem direkt från grunden

Slutpris
930 000 kr
Boarea
67,5 kvm
Avgift
2 636 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-04-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femte Tvärgatan såldes av oss 2019-04-12. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Femte Tvärgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brynäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Optimalt tillfälle att skapa ditt egna drömhem direkt från grunden! Här finns behov av renovering vilket ger dig möjlighet att själv sätta din egen prägel på bostaden. Lägenheten erbjuder ljusa och trevliga ytor och är belägen på omtyckta och snabbväxande Brynäs!

Denna lättmöblerade tvåa ligger i en populär förening med låga skulder och en låg månadsavgift på endast 2 636 kr där värme, vatten, el, kabel-tv och bostadsrättstillägg ingår!

Detta är ett praktiskt boende för dig som åker kommunalt då bussen stannar precis utanför huset och för dig som vill ha närhet till matbutiker, restauranger och tågstation finns detta inom promenadavstånd. Närhet till T-Uddens naturreservat där du kan promenera vid havet eller fiska.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration