Fjärde Tvärgatan 48

Fjärde Tvärgatan 48

Slutpris

1 660 000 kr


Brynäs— Gävle

Fjärde Tvärgatan 48


Slutpris
1 660 000 kr

Brynäs— Gävle

Fantastisk 4:a i hög standard!

Välkommen till ett fantastiskt boende! Generösa och smakfulla fyra rum och kök fördelat på 106 kvm i gavelläge. Fönster i tre väderstreck och välplanerad planlösning ger en ljus och luftig känsla. Bostaden har en genomgående hög standard med helkaklat badrum och kök från ballingslöv.

Stort vardagsrum med tilltagna fönsterpartier med härligt ljusinsläpp, parkettgolv i rutmönster och rymlig balkong med morgonsol skapar en naturlig samlingspunkt för familjekvällar och sociala tillställningar.
Ljust parallellkök från Ballingslöv med med plats för matgrupp intill fönster och nyare vitvaror från kända fabrikat. Stor möblerbar hall som sträcker sig genom lägenheten med garderober, klädkammare och gäst-WC. Tilltalande helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Bostaden har tre stora sovrum med gott om förvaring i form av fastbyggda garderober.

Belägen i ett lugnt område på Brynäs med bra kommunikationer, närhet till affärer samt gångavstånd till Söders restaurangstråk.Välrenommerad förening med mycket stark ekonomi. Fin inramad innergård med cykelställ och nyrenoverad lekplats.

Har ni frågor är ni hjärtligt välkomna att höra av er!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
106.1 kvm
Avgift
4 916 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.