Fredriksdalsvägen 4J / Centralt/Villastaden / Gävle

Studentlägenhet eller första lägenhet ? Modern tvåa nära högskola & centrum !

Slutpris
1 225 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 536 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-06-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fredriksdalsvägen såldes av oss 2017-06-11. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Fredriksdalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt/Villastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en modern 2-rummare i öppen planlösning med omedelbar närhet till högskolan och nån minut till Gävles centrala delar. Perfekt första lägenhet eller studentlägenhet med bra månadsavgift och möjlig inflytt redan i sommar !

Lägenheten omfattar 43 kvm - vardagsrum/sällskapsrum med kök i öppen planlösning, sovrum med walk-in-closet, helkaklat badrum med djungeldusch, golvvärme och tvättmaskin. Genomgående valnötsgolv, spotlights i taket, integrerat högtalarsystem. Bra maskinstandard och marmorbänkar i köket

Lägenheten har egen entré i markplan mot grönskande innergård - här är det möjligt att ha sina egna utemöbler i soligt och vindskyddat västerläge.

Välkommen på visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration