Hackstensvägen 10

Hackstensvägen 10

Slutpris

5 050 000 kr


Hemlingby— Gävle

Hackstensvägen 10


Slutpris
5 050 000 kr

Hemlingby— Gävle

Helrenoverad 8-rumsvilla i Hemlingby anno 1895

Kommande försäljning med visningar planerade till början av april ! Gör redan nu din intresseanmälan. Fler bilder och mer info publiceras inom kort.

Missa inte chansen att ta en titt på en underbar villa i Hemlingby anno 1895. Villan omfattar mer än 200 kvm och hela 8 rum. Den disponeras med 5 sovrum, 2 sällskapsrum, matsal, kök och 2 helkaklade badrum. Perfekt för den stora familjen - bästa plats både famlijeliv och fest med vänner & bekanta.

Villan karaktäriseras av generösa rum, bra takhöjd och omfattande fönstersättning för bästa ljus året runt. Gillar du kombinationen av gamla originaldetaljer, smakfulla & smarta uppdateringar och bra hantverk ? Välkommen till Hemlingby. Ta en titt på villans härliga massiva plankgolv, originaldörrar, 2 kakelugnar samt järnspis & kamin ?

Trädgården erbjuder det mesta man kan önska ! Orangeriet ger utrymme för skyddad odling och värme under kyliga sommarkvällar. På villans kortsida erbjuds soldäck i söderläge med utespa plus plats för soffgrupp & matgrupp.

Dubbelcarport med vidbyggt förråd & verkstad plus jordkällare därunder.

Energiförbrukning för villan är på bra nivå. Fiber i fastigheten'

I härliga Hemlingby bor du nära till shopping och servide. Centrum inom räckhåll och Hemlingby handelsområde alldeles i närheten. Bra läge för resor och pendling med cirka 5 minuter till E4 med bil och 10 minuter på cykel till tågstationen.


Boarea
207 kvm
Driftkostnad
55 927 kr/år
Tomtarea
1 217 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2022-03-27

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Hackstensvägen såldes av oss 2022-03-27. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Hackstensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.