Sök Meny
Såld

Gävle / Hamnvägen 1

Villa Sagaliden - fantastisk villa om 250 kvm med 200 meter till havet !

Välkommen till en modern och enastående stilfullt komponerad villa om hela 250 kvm belägen endast 200 meter från havet och 2 mil från centrala Gävle. Ett unikt hus att leva och bo i !

Villan erbjuder en harmonisk upplevelse och är i symbios med naturen och omgivningarna via hela 5 anslutningar till den härliga terrassen som omfamnar hela huset. Öppenhet och generösa ytor präglar villan - perfekt för både umgänge och familjeliv. Gedigen, smart och modern byggnation i en äldre timmerstomme flyttad från Lidén i Ångermanland vid början av 2000-talet. Och missa inte närhet och möjlighet till båt- & badliv.

Entréplanet erbjuder bästa möjligheter för familj och vänner att umgås i öppen planlösning med stort kök, matsal och vardagsrum. Genomgående fint komponerat och gedigna materialval. Stort badrum med bubbelbad, dusch och bastu samt tvättstuga med groventré. Klinkergolv med värme i hela planet.

Övre plan erbjuder en spännande planlösning med nivåskillnader, trivsamma rum och gedigna materialval. 3-4 sovrum och badrum plus stor umgängesyta och utrymme för hemmakontoret.

Vattenburen värme via Nibe bergvärmepump samt luftburen värme via FTX. Eldstäder kompletterar uppvärmning. Gästhus och förrådsbyggnader på gården.

Sponsrade länkar
Gävle
Hamnvägen 1
Slutpris: 3 275 000 kr
Boarea: 250 kvm
Driftkostnad: 29 285 kr/år
Tomtarea: 2070 kvm
Rum: 6 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-02-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Hamnvägen