Hamnvägen 1 / Gävle

Villa Sagaliden - fantastisk villa om 250 kvm med 200 meter till havet !

Slutpris
3 275 000 kr
Boarea
250 kvm
Driftkostnad
29 285 kr/år
Tomtarea
2 070 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-02-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Hamnvägen såldes av oss 2017-02-17. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Hamnvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hamnvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en modern och enastående stilfullt komponerad villa om hela 250 kvm belägen endast 200 meter från havet och 2 mil från centrala Gävle. Ett unikt hus att leva och bo i !

Villan erbjuder en harmonisk upplevelse och är i symbios med naturen och omgivningarna via hela 5 anslutningar till den härliga terrassen som omfamnar hela huset. Öppenhet och generösa ytor präglar villan - perfekt för både umgänge och familjeliv. Gedigen, smart och modern byggnation i en äldre timmerstomme flyttad från Lidén i Ångermanland vid början av 2000-talet. Och missa inte närhet och möjlighet till båt- & badliv.

Entréplanet erbjuder bästa möjligheter för familj och vänner att umgås i öppen planlösning med stort kök, matsal och vardagsrum. Genomgående fint komponerat och gedigna materialval. Stort badrum med bubbelbad, dusch och bastu samt tvättstuga med groventré. Klinkergolv med värme i hela planet.

Övre plan erbjuder en spännande planlösning med nivåskillnader, trivsamma rum och gedigna materialval. 3-4 sovrum och badrum plus stor umgängesyta och utrymme för hemmakontoret.

Vattenburen värme via Nibe bergvärmepump samt luftburen värme via FTX. Eldstäder kompletterar uppvärmning. Gästhus och förrådsbyggnader på gården.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration