Hillmanskroken 6 / Brynäs / Gävle

Stilren etta med stor balkong!

Slutpris
880 000 kr
Boarea
33,5 kvm
Avgift
2 218 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hillmanskroken såldes av oss 2019-12-09. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Hillmanskroken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brynäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in i denna lägenhet om 33.5 kvadratmeter! Bostaden utgörs av ett rum och kök, som tillsammans bildar en ljus och stilren bostad vars planlösning är optimalt uttänkt för att varje kvadratmeter ska utnyttjas till fullo.

Det mest centrala rummet i denna bostad är det ljusa och fina allrummet med sovalkov och vardagsrumsdel. Vackert ljusinsläpp och fin utsikt från den anslutande balkongen som nås med dubbla balkongdörrar i glas gör detta till en uppskattad plats att spendera tid på. Den mysiga balkongen ger dig som boende möjlighet till såväl balkonghäng som avkoppling - här erbjuds trätrall, lättmöblerade ytor samt sol fram till lunch. Vidare hittar du ett ljust och fräscht kök, ett smakfullt renoverat badrum samt en funktionell hall med bra förvaringsmöjligheter.

På Hillmanskroken 6 bor du med direkt närhet till matbutik, apotek, hälsocentral och restauranger. På cirka 7 minuter tar du dig även till Fjällbacken köpcentrum, Söders restaurang- och nöjesutbud samt till Centralstationen. Högskolan når du smidigt med cykel på 10 minuter och det går även att ta sig hit med buss och bil.

I månadsavgiften på 2218 kronor ingår Allt! - det vill säga el, vatten, värme, kabel-tv, internet och bostadsrättstillägg ingår i den redan låga månadsavgiften.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Brynäs

Brynäs är ett lugnt område med närhet till naturen samt stadskärnan endast en cykeltur bort. Här är ett perfekt område för både unga som äldre, både lekparker och promenadstråk finns tillgängligt runt kring Brynäs.

Nöje

Cykelavstånd har du nästan överallt, oavsett om du ska in till stan för lite shopping eller om du ska träna på gymmet. Inom Brynäs gränser finns även restauranger och en mängd olika matbutiker nära tillgängligt.

Fritid

För dig som gillar att idrotta så finns en mängd olika möjligheter. Naturreservatet t-udden ligger längre in i Brynäs och bjuder på natur och promenadstråk för er som tycker om motion. Brynäsvallen har det mesta inom idrott, allt från skridskor till fotboll. Gym finns även utplacerade runt om i Brynäs. För er som tycker om paddel-tennis så ligger Gävles största paddelanläggning här.

kommunikation

Här tar du dig lätt fram med cykel eller till fots. För dig som åker kommunalt finns det buss som enkelt tar dig dit du vill. Gång/cykelavstånd till Gävle centrum och centralstation.

familjeliv

För familjen så finns det skolor och dagis nära tillgängligt. Vårdcentralen ligger i centrala delen av Brynäs. För er som vill ta en dag i naturen finns Stenebergsparken där man kan ta med familjen på en minigolf runda och ta en glass eller gunga i lekparken intill.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.